Uvjeti i Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Dobro došli na EffioLab.

Naša Pravila o privatnosti reguliraju vaš posjet EffioLab.com i objašnjavaju kako prikupljamo, čuvamo i otkrivamo informacije koje proizlaze iz vašeg korištenja naše usluge.

Koristimo vaše podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom. Osim ako nije drugačije navedeno u ovim Pravilima privatnosti, pojmovi korišteni u ovim Pravilima privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama.

Naši Uvjeti i odredbe ("Uvjeti") reguliraju svu upotrebu naše usluge i zajedno s Politikom privatnosti čine vaš ugovor s nama ("ugovor").

 1. Definicije

USLUGA označava web stranicu EffioLab.com

OSOBNI PODACI znače podatke o živoj osobi koja se može identificirati iz tih podataka (ili iz tih i drugih informacija koje su u našem posjedu ili će vjerojatno doći u naš posjed).

PODACI O UPOTREBI automatski su prikupljeni podaci generirani upotrebom Usluge ili iz same infrastrukture Usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).

KOLAČIĆI su male datoteke pohranjene na vašem uređaju (računalo ili mobilni uređaj).

VODITELJ PODATAKA je fizička ili pravna osoba koja (sama ili zajednički ili zajedno s drugim osobama) određuje svrhe i način na koji se osobni podaci obrađuju ili će se obrađivati. U svrhu ovih Pravila privatnosti, mi smo voditelj obrade vaših podataka.

IZVODI OBRADE PODATAKA (ILI PRUŽATELJI USLUGA) označavaju svaku fizičku ili pravnu osobu koja obrađuje podatke u ime Voditelja obrade podataka. Možemo koristiti usluge različitih Davatelja usluga kako bismo učinkovitije obradili vaše podatke.

SUBJEKT PODATAKA je svaki živi pojedinac koji je subjekt osobnih podataka.

KORISNIK je osoba koja koristi našu uslugu. Korisnik odgovara subjektu podataka, koji je subjekt osobnih podataka.

 1. Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

 1. Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Dok koristite našu uslugu, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju ("Osobni podaci"). Podaci koji mogu identificirati osobu mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

0,1. Adresa e-pošte

0,2. Ime i prezime

0,3. Broj telefona

0,4. Adresa, država, država, pokrajina, poštanski broj, grad

0,5. Kolačići i podaci o korištenju

Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vas kontaktirali s biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima i drugim informacijama koje bi vas mogle zanimati. Možete odustati od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći vezu za odjavu pretplate.

Podaci o korištenju

Također možemo prikupljati informacije koje vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite našu uslugu ili kada pristupate usluzi putem bilo kojeg uređaja ("Podaci o korištenju").

Ovi podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što je adresa internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranice, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Kada Usluzi pristupate s uređajem, ovi Podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su vrsta uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg uređaja, IP adresa vašeg uređaja, operativni sustav vašeg uređaja, vrsta internetskog preglednika koji koristite , jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Podaci o lokaciji

Možemo koristiti i pohraniti podatke o vašoj lokaciji ako nam date dopuštenje za to ("Podaci o lokaciji"). Koristimo te podatke za pružanje značajki naše usluge, za poboljšanje i prilagodbu naše usluge.

Usluge lokacije možete omogućiti ili onemogućiti kada koristite našu uslugu u bilo kojem trenutku putem postavki uređaja.

Podaci o kolačićima za praćenje

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i čuvamo određene informacije.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Također se koriste i druge tehnologije praćenja, poput svjetionika, oznaka i skripti za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

0,1. Sesijski kolačići: koristimo sesijske kolačiće za rad naše usluge.

0,2. Preferencijski kolačići: Koristimo preferencijske kolačiće za pamćenje vaših preferencija i raznih postavki.

0,3. Sigurnosni kolačići: Koristimo sigurnosne kolačiće u sigurnosne svrhe.

0,4. Kolačići za oglašavanje: Kolačići za oglašavanje koriste se za posluživanje oglasa koji mogu biti relevantni za vas i vaše interese.

Ostali podaci

Prilikom korištenja naše usluge također možemo prikupljati sljedeće podatke: spol, dob, datum rođenja, mjesto rođenja, podatke o putovnici, državljanstvo, prijavu u mjestu prebivališta i stvarnu adresu, broj telefona (posao, mobitel), pojedinosti o dokumentima o obrazovanju, kvalifikaciji, stručnom usavršavanju, ugovorima o radu, NDA ugovorima, podacima o bonusima i naknadama, podacima o bračnom statusu, članovima obitelji, matičnom broju (ili drugom identifikacijskom broju poreznog obveznika), lokaciji ureda i drugim podacima.

 1. Korištenje podataka

Effiolab koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

0,1. za pružanje i održavanje naše usluge;

0,2. kako bismo vas obavijestili o promjenama naše usluge;

0,3. kako bismo vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge kada to odaberete;

0,4. za pružanje korisničke podrške;

0,5. za prikupljanje analiza ili vrijednih informacija kako bismo mogli poboljšati našu uslugu;

0,6. za praćenje korištenja naše usluge;

0,7. za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema;

0,8. za ispunjavanje bilo koje druge svrhe za koju ga pružate;

0,9. za izvršavanje naših obveza i provedbu naših prava koja proizlaze iz bilo kojih ugovora sklopljenih između vas i nas, uključujući za naplatu i naplatu;

0,10. kako bismo vam pružili obavijesti o vašem računu i/ili pretplati, uključujući obavijesti o isteku i obnovi, upute e-poštom, itd.;

0,11. kako bismo vam pružili novosti, posebne ponude i općenite informacije o drugim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili o kojima ste se raspitivali, osim ako niste odabrali primanje takvih informacija;

0,12. na bilo koji drugi način koji možemo opisati kada dajete podatke;

0,13. za bilo koju drugu svrhu uz vaš pristanak.

 1. Zadržavanje podataka

Vaše ćemo osobne podatke zadržati samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke radi usklađivanja s primjenjivim zakonima), rješavanje sporova i provođenje naših pravnih ugovora i politika.

Također ćemo zadržati podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o korištenju općenito se čuvaju kraće razdoblje, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge ili kada smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vremensko razdoblje.

 1. Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti na – i održavati na – računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge vladine jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj jurisdikciji.

Ako se nalazite izvan nemaadr-a i odlučite nam dati informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u nemaadr i tamo ih obrađujemo.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti praćen slanjem takvih informacija predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

EffioLab će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovom Politikom privatnosti te se neće dogoditi prijenos vaših osobnih podataka u organizaciju ili državu osim ako postoje odgovarajuće kontrole uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih informacija.

 1. Otkrivanje podataka

Možemo otkriti osobne podatke koje prikupljamo ili koje vi dajete:

0,1. Poslovna transakcija.

Ako smo mi ili naše podružnice uključeni u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, vaši osobni podaci mogu biti preneseni.

0,2. Ostali slučajevi. Vaše podatke također možemo otkriti:

0.2.1. našim podružnicama i podružnicama;

0.2.2. izvođačima, pružateljima usluga i drugim trećim stranama koje koristimo za podršku našem poslovanju;

0.2.3. da ispuni svrhu za koju ga dajete;

0.2.4. u svrhu uključivanja logotipa vaše tvrtke na našu web stranicu;

0.2.5. za bilo koju drugu svrhu koju otkrijemo kada date podatke;

0.2.6. uz vaš pristanak u svim drugim slučajevima;

0.2.7. ako smatramo da je otkrivanje potrebno ili prikladno za zaštitu prava, imovine ili sigurnosti Društva, naših kupaca ili drugih.

 1. Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

 1. Vaša prava na zaštitu podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

Ako ste stanovnik Europske unije (EU) i Europskog gospodarskog prostora (EGP), imate određena prava na zaštitu podataka, obuhvaćena GDPR-om.

Namjeravamo poduzeti razumne korake kako bismo vam omogućili da ispravite, izmijenite, izbrišete ili ograničite upotrebu svojih osobnih podataka.

Ako želite biti informirani koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da budu uklonjeni iz naših sustava, pošaljite nam e-poruku na [email protected].

U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

0,1. pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje informacija koje imamo o vama;

0,2. pravo na ispravak. Imate pravo na ispravak svojih podataka ako su ti podaci netočni ili nepotpuni;

0,3. pravo na prigovor. Imate pravo prigovora na našu obradu Vaših osobnih podataka;

0,4. pravo ograničenja. Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka;

0,5. pravo na prenosivost podataka. Imate pravo dobiti kopiju svojih osobnih podataka u strukturiranom, strojno čitljivom i uobičajeno korištenom formatu;

0,6. pravo na povlačenje privole. Također imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku kada se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka;

Imajte na umu da vas možemo tražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorite na takve zahtjeve. Imajte na umu da možda nećemo moći pružiti uslugu bez nekih potrebnih podataka.

Imate se pravo žaliti tijelu za zaštitu podataka o našem prikupljanju i korištenju vaših osobnih podataka. Za više informacija obratite se svom lokalnom tijelu za zaštitu podataka u Europskom gospodarskom prostoru (EEA).

 1. Vaša prava na zaštitu podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka – GDPR.

Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679 je uredba Europske unije koja regulira zaštitu podataka i privatnosti osoba unutar Europske unije, a također donosi propise vezane uz prijenos podataka u treće zemlje.

Prema GDPR-u pristajemo na sljedeće:

0,1. korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno;

0,2. naša poveznica Pravila privatnosti uključuje riječ "Privatnost" i lako se može pronaći na početnoj stranici naše web stranice;

0,3. korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama pravila privatnosti na našoj stranici Pravila privatnosti;

0,4. korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke slanjem e-pošte na [email protected].

Naša pravila o signalima "Nemoj pratiti":

Poštujemo signale Ne prati i ne pratimo, ne postavljamo kolačiće niti koristimo oglašavanje kada postoji mehanizam preglednika Ne prati. Ne prati je postavka koju možete postaviti u svom web pregledniku kako biste obavijestili web stranice da ne želite da vas se prati.

Možete omogućiti ili onemogućiti opciju Ne prati tako da posjetite stranicu Preferencije ili Postavke u svom web pregledniku.

 1. Vaša prava na zaštitu podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka – GDPR

Ako ste stanovnik Europske unije, imate pravo saznati koje podatke prikupljamo o vama, zatražiti brisanje podataka i ne prodavati (dijeliti). Kako biste ostvarili svoja prava na zaštitu podataka, možete postaviti određene zahtjeve i pitati nas:

0,1. Koje osobne podatke imamo o vama. Ako podnesete ovaj zahtjev, vratit ćemo vam:

0.0.1. Kategorije osobnih podataka koje smo prikupili o vama.

0.0.2. Kategorije izvora iz kojih prikupljamo vaše osobne podatke.

0.0.3. Poslovna ili komercijalna svrha prikupljanja ili prodaje vaših osobnih podataka.

0.0.4. Kategorije trećih strana s kojima dijelimo osobne podatke.

0,0,5. Konkretni dijelovi osobnih podataka koje smo prikupili o vama.

0.0.6. Popis kategorija osobnih podataka koje smo prodali, zajedno s kategorijom bilo koje druge tvrtke kojoj smo ih prodali. Ako nismo prodali vaše osobne podatke, obavijestit ćemo vas o toj činjenici.

0.0.7. Popis kategorija osobnih podataka koje smo otkrili u poslovne svrhe, zajedno s kategorijom bilo koje druge tvrtke s kojom smo ih podijelili.

Imajte na umu da imate pravo tražiti od nas da vam pružimo ove informacije najviše dva puta u razdoblju od dvanaest mjeseci. Kada podnesete ovaj zahtjev, dostavljeni podaci mogu biti ograničeni na osobne podatke koje smo prikupili o vama u prethodnih 12 mjeseci.

0,2. Za brisanje vaših osobnih podataka. Ako podnesete ovaj zahtjev, izbrisat ćemo osobne podatke koje imamo o vama od datuma vašeg zahtjeva iz naše evidencije i uputiti sve pružatelje usluga da učine isto. U nekim slučajevima, brisanje se može postići deidentifikacijom informacija. Ako odlučite izbrisati svoje osobne podatke, možda nećete moći koristiti određene funkcije koje zahtijevaju vaše osobne podatke za rad.

Vaša prava na zaštitu podataka, gore opisana, obuhvaćena su GDPR-om, skraćenicom za Opću uredbu o zaštiti podataka.

 1. Pružatelji usluga

Možemo zaposliti tvrtke i pojedince trećih strana kako bi olakšali našu uslugu ("Pružatelji usluga"), pružili uslugu u naše ime, izvršili usluge povezane s uslugom ili nam pomogli u analizi kako se naša usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i obvezuju se da ih neće otkriti niti koristiti u bilo koju drugu svrhu.

 1. Analitika

Možemo koristiti pružatelje usluga trećih strana za praćenje i analizu korištenja naše usluge.

 1. CI/CD alati

Možemo koristiti pružatelje usluga trećih strana za automatizaciju procesa razvoja naše usluge.

 1. Remarketing prema ponašanju

Možemo koristiti usluge remarketinga za oglašavanje na web stranicama trećih strana nakon što ste posjetili našu uslugu. Mi i naši dobavljači trećih strana koristimo kolačiće za informiranje, optimizaciju i posluživanje oglasa na temelju vaših prošlih posjeta našoj usluzi.

 1. Veze na druge stranice

Naša usluga može sadržavati veze na druge stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih web-mjesta ili usluga trećih strana.

Na primjer, navedena pravila o privatnosti izrađena su pomoću PolicyMaker.io, besplatnog alata koji pomaže u stvaranju visokokvalitetnih pravnih dokumenata. PolicyMakerov generator pravila o privatnosti alat je jednostavan za korištenje za izradu pravila o privatnosti za blog, web mjesto, trgovinu e-trgovine ili mobilnu aplikaciju.

 1. Privatnost djece

Naše usluge nisu namijenjene djeci mlađoj od 18 godina ("dijete" ili "djeca").

Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od djece mlađe od 18 godina. Ako saznate da nam je dijete dalo osobne podatke, obratite nam se. Ako saznamo da smo prikupili osobne podatke od djece bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih informacija s naših poslužitelja.

 1. Promjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas e-poštom i/ili istaknutom objavom na našoj usluzi prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati "datum stupanja na snagu" na vrhu ovih Pravila o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

 1. Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se putem e-pošte: [email protected].


Odricanje odgovornosti

1. Točnost sadržaja

Podaci navedeni na ovoj web stranici služe samo u opće informativne svrhe. Iako nastojimo održavati informacije točnima i ažurnima, ne dajemo nikakva zastupanja niti jamstva bilo koje vrste, izričita ili implicitna, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti ili dostupnosti s obzirom na web stranicu ili informacije, proizvode, usluge ili povezane grafike sadržane na web stranici za bilo koju svrhu. Svako oslanjanje na takve informacije stoga je isključivo na vlastitu odgovornost.

2. Vanjske poveznice

Ova web stranica može sadržavati poveznice na vanjske web stranice koje mi ne nudimo niti održavamo. Ne jamčimo točnost, relevantnost, pravodobnost ili potpunost bilo koje informacije na ovim vanjskim web stranicama.

3. Stručni savjet

Informacije na ovoj web stranici nisu zamjena za profesionalni savjet. Trebali biste se posavjetovati s kvalificiranim stručnjakom u relevantnom području za savjet specifičan za vašu situaciju.

4. Ograničenje odgovornosti

Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo kakav gubitak ili štetu proizašlu iz gubitka podataka ili dobiti koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove web stranice .

5. Promjene na web stranici

Zadržavamo pravo izmjene, obustave ili prekida web stranice ili bilo kojeg njezinog dijela u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.

6. Odgovornosti korisnika

Odgovornost je korisnika osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice ispunjavaju njihove posebne zahtjeve.

7. Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o odricanju od odgovornosti, obratite nam se na [email protected].